Om oss

Lång erfarenhet av städning

Vi är ett företag med lång erfarenhet av städning och fastighetsskötsel. Vi är ett mindre företag som kan erbjuda en flexibel tjänst med personlig kontakt. Anlitar du oss så vet du alltid vem som är ansvarig och vem du ska vända dig till med frågor och synpunkter.

Vi håller vad vi lovar och kan alltid lova att arbetet kommer att bli väl utfört. Vårt mål är att våra kunder alltid ska vara nöjda till 100 procent. Vi utför en rad olika städtjänster åt såväl privatpersoner som företag och dessutom utför vi arbeten inom bland annat bygg och fastighetsskötsel.

Vi har genom åren samarbetat med en rad stora företag och fastighetsägare. Välkommen att kontakta oss för referenser!

göteborg

Vi levererar tjänster av högsta kvalitet

Vårt mål är att alltid leverera tjänster med hög kvalitet och med tanke på miljön. Vår styrka är att vi är snabba, flexibla och serviceinriktade. Inget uppdrag är för stort eller litet för oss och vi ger allt för alla våra kunder. Snabb och kvalitativ service till konkurrenskraftiga priser är vad vi gjort oss kända för i Göteborg med omnejd.

Våra anställda är självklart knutna till gällande kollektivavtal och vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och företagshälsovård för våra anställda. Allt enligt principen ”nöjda medarbetare ger nöjda kunder”.

Kunden är alltid i fokus för oss

Vår kvalitetspolicy innebär att vi redan i ett tidigt skede ska kunna identifiera våra kunders krav och förväntningar, och utifrån dem ständigt förbättra och anpassa våra tjänster för att möta dessa på ett tillfredsställande sätt. Kunden i fokus.

Express Bygg & Fastighet arbetar kontinuerligt och på alla nivåer med att förbättra vårt miljö- och kvalitetstänkande. Målet är att hålla en fortsatt hög standard på detta område med miljövänliga och återvinningsbara städprodukter.

Vi tar arbetsmiljö på allvar. Därför följer vi svenska lagar och bestämmelser när det gäller arbetsmiljö. Våra städverktyg är ergonomiskt riktiga och våra medarbetare har alltid rätt till ordentliga pauser.

Vi har allrid kunden i fokus